Nalazite se ovdje: Zdravlje i ljepota  »  Savjeti  »  Usporavanje starenja kože na razini DNA? Sada je to moguće s kurom LEFERY!

Usporavanje starenja kože na razini DNA? Sada je to moguće s kurom LEFERY!

Objavljeno je u kategoriji Savjeti       
Usporavanje starenja kože na razini DNA? Sada je to moguće s kurom LEFERY!

Upoznajte najnovije postignuće u području kozmetike koje su koristile već tisuće zadovoljnih žena u cijelom svijetu.

Prava revolucije u borbi protiv bora! Francuski genetici su izradili inovativnu formulu koja bazira na prirodnim aktivnim tvarima i najnovijim otkrićima u nanotehnoligiji. Zahvaljujući tom spoju pomlađujući kompleks LEFERY Active Cell Regeneration osigurava spektakularne rezultate u obliku navlaživanja, izglađivanja i stvaranja elastičnije kože već u 4 tjedna!

Kure LEFERY tvore dvije kreme – za dan i za noć – bogate dobro odabranim sastojcima korišteni preparatima i kozmetičkim tretmanima u cijelom svijetu. Spadaju u njih: hijaluronska kiselina, kolagen, d-pantenol i prirodni ekstrakti od krastavca i avokada koji hrane, regeneriraju i jačaju kožu, reduciraju bore i djeluju preventivno protiv nicanja novih. Zahvaljujući korištenju postignuća suvremene znanosti, kreme ulaze duboko u kožu, stimuliraju ćelije za proizvodnju veće količine kolagena, osiguravajući bolju apsorpciju aktivnih tvari i značajno trajnije lifting i smanjujuće bore efekte. Kompleks LEFERY usporava proces starenja kože, navlažuje kožu i na vidljiv način poboljšava njenu kondiciju. Osim toga uzrokuje da su sjene svijetlije, reducira mrlje, odstranjuje natečena mjesta, izravnava konture lice i štiti od štetnog djelovanja UV zraka. Zahvaljujući prirodnoj formuli može se koristiti za svaku vrstu kože: je siguran također za alergičnu kožu.

 

 


Kako djeluju pojedini sastojci krema LEFERY?

Hijaluronska kiselina veže čestice vode, u dubinu navlažuje kožu i čini je elastičnom.

Kolagen dopunjava manjak vrijednih proteina kojih proizvodnja u organizmu počinje padati već oko dvadeset pete godine starosti.

D-pantenol ublažava upale i iritacije, dugotrajno izglađuje i regenerira kožu.

Ulje od avokada navlažuje kožu, dostavljajući joj vrijedne vitamine i vraća elastičnost.

Ulje od krastavca usporava starenje kože, jača njenu zaštitnu barijeru, djeluje protiv upala i alergija.

Kura protiv bora LEFERY Active Cell Regeneration je namijenjena za svakodnevnu njegu zrele kože. Kreme su dermatološki testirane i nisu bile testirane na životinjama.

Tagovi: