Nalazite se ovdje: Zdravlje i ljepota  »  Bolesti  »  Hallu Forte – pouzdan aparat za korekciju čukljeva

Hallu Forte – pouzdan aparat za korekciju čukljeva

Objavljeno je u kategoriji Bolesti       
Hallu Forte – pouzdan aparat za korekciju čukljeva

Hallux valgus je degenerativna bolest u kojoj je osnovni problem deformitet stopala. Osobe koje se bore s čukljevima znaju koliko je bolna i mukotrpna. Kako ih se riješiti?

Hallux valgus, takozvani čukljevi, je deformitet metatarzalnog falangealnog zgloba palca za koji je karakteristično zaokretanje palca prema vanjskoj strani stopala. U početku deformacija nije toliko mukotrpna, ali s vremenom može postati ogromna tjeskoba. Što onda raditi?

Sigurno će mnogo osoba čuti da je neophodna operacija i da nema druge mogućnosti za liječenje. Ovo naravno nije istina – metoda liječenja je mnogo, a operacija je zadnja od njih do koje nikad neće doći ako se sami pravodobno počnete boriti s čukljevima.

Hallu Forte je aparat za korekciju koji pomaže u borbi protiv čukljeva. Na prirodan i stabilan način ispravlja položaj palca, smanjujući napetost, dajući osjećaj komfora.

Što ga izdvaja među drugim aparatima tog tipa? Prije svega poboljšava kvalitetu pokreta, sprečava povrat degeneracije stopala te također štiti mišiće i zglobove. Može se koristiti u svim vrstama obuće. Ortopedi i stručnjaci koji se bave prevencijom, istraživanjem i liječenjem deformacija i poremećaja funkcija stopala preporučuju Hallu Forte kao alternativnu metodu operacijama i kirurškim zahvatima.

Osobe koje se bore s čukljevima probaju na mnogo različitih načina smanjiti bol i oteklinu. Najčešće primjenjuju obloge, masti ili bilje koje je preporučila susjedica ili susjed. Nažalost, ovakvi tretmani ne donose olakšanje a mogu samo dovesti do povećanja problema. Aparat za korekciju Hallu Forte je lako dostupan, jeftin i prije svega pomaže! Prilagođava se svakoj vrsti obuće, reducira otekline, abrazije i ozljede izazvane čukljevima. Ne morate čekati u redu kod liječnika niti se plašiti operacije. Nemojte dugo čekati s donošenjem odluke o liječenju i kupnji aparata za korekciju jer što pre počnete, to će brže Vaša stopala osjetiti olakšanje, a Vi ćete zavoljeti duge šetnje.

Nakon što stavite Hallu Forte na stopalo možete osjećati malu neugodnost u donjem dijelu palca, ali nemojte brinuti jer ovo znači da aparat pravilno djeluje. Nošenje aparata neće Vam otežati slobodu pokreta, a samo će Vam olakšati normalno funkcioniranje.