Nalazite se ovdje: Zdravlje i ljepota  »  Savjeti  »  Forskolin – novi recept za vitku liniju

Forskolin – novi recept za vitku liniju

Objavljeno je u kategoriji Savjeti       
Forskolin – novi recept za vitku liniju

Biti fit sada može biti jednostavnije nego Ti se čini – na scenu suplemenata za mršavljenje dolazi pravi hit zadnjih nekoliko mjeseci – Forskolin, zahvaljujući kojem se nada u lijepi izgled čini kao na dohvat ruke. U čemu je tajna njegovog uspjeha?

U svijetu nutricionizma i suplementacije vrije. Na tržištu se pojavilo sredstvo koje pomaže pri oslobađanju od nepotrebnih masnoća na brz i jednostavan način.  Radi se o suplementu Forskolin koji u sastavu ima ekstrakt (100%) dosad nepoznate u Hrvatskoj, indijske koprive. Ta biljka, točnije Coleus forskohlii kako zvuči njen puni naziv, raste jedino u suptropskom području, u toploj i umjerenoj klimi na području Tajlanda, Indije, Šri Lanke, Burme te u drugim dijelovima Jugozapadne Azije.

Uzimanje ekstrakta indijske koprive ispunjava naš želudac i time se dulje osjećamo siti, zahvaljujući čemu ne posežemo za masnim grickalicama. Osim toga, ekstrakt koprive koji se nalazi u preparatu Forskolin djeluje stimulirajuće na organizam, dajući mu energiju potrebnu za pravilno funkconiranje. To je vrlo važno tijekom tretmana za mršavljenje - često se događa da nam dijeta i suplementi uzimaju energiju zbog čega nemamo više snage niti za dijetu niti za normalno funkcioniranje. U ovom slučaju je potpuno drugačije. Zahvaljujući jedinstvenom sastavu suplementa Forskolin imamo više snage i energije kako bismo započeli aktivan način života.

Forskolin, odnosno točnije, forskolina koja se u njemu nalazi, dakle sastojak indijske koprive, ima također snažan utjecaj na smanjenje količine masnog tkiva te onemogućava skladištenje masti u stanicama. Forskolina također pomaže tijelu da zadrži toplinu i pomaže ispravnom funkcioniranju cirkulacije, zahvaljujući čemu eliminira česti problem osjeta hladnoće tijekom tretmana za mršavljenje.

Forskolin je suplement koji Ti na jednostavan, zdrav i učinkovit način može pomoći pri gubljenju nepotrebnih kilograma koji Ti onemogućavaju miran san. Vrijedi pokušati promijeniti svoj život - pogotovo ako proizvođač preparata garantira gubitak najmanje 10 kg već na početku njegova korištenja. U suprotnom - imaš pravo na povrat novca.

 

 

Međutim, treba imati na umu da Forskolin nije lijek i neće donijeti tako spektakularne efekte osobama s netipičnim zdravstvenim problemima. Također, zapamti da Forskolin, kao i svaki drugi suplement, znači određenu ingerenciju u organizam, zato, prije upotrebe, konzultiraj se s liječnikom ili ljekarnikom.