Nalazite se ovdje: Zdravlje i ljepota  »  Savjeti  »  Perle Bleue krema: recite zbogom borama, pozdravite mladi ten!!

Perle Bleue krema: recite zbogom borama, pozdravite mladi ten!!

Objavljeno je u kategoriji Savjeti       
Perle Bleue krema: recite zbogom borama, pozdravite mladi ten!!

Tražite proizvod koji će hidratizirati i ojedriti vašu kožu te izgladiti bore dugoročno? Umorni ste od preparata koji ne ispunjavaju obećanja proizvođača? Isprobajte novost na kozmetičkom tržištu: kremu Perle Bleue, koja se temelji na prirodnim aktivnim sastojcima.

Univerzalno djelovanje

Specijalisti koji su radili na sastavu Perle Bleue, vodili su se bazičnom pretpostavkom: kreirati takvu formulu kreme, koje će odgovariti na sve potrebe zrele kože. Kao učinak nastao je svestran pripravak koji ima svojstva protiv starenja, jednako kao i njege. U prvo pomenute valja uključiti ne samo izglađivanje bora ili rastezanje kože, ali i zaštita protiv mlitavosti i usklađivanje kontura lica. U opsegu koji se odnosi na njegu, krema dubinski vlaži i hrani kožu, ublažava iritacije i koži daje sjaj. Zahvaljujući prisutnosti vitamina i minerala, djeluje regenerativno i antioksidantno, obnovljajući zaštitni sloj kože. Više od desetak funkcija u jednoj kremi? S Perle Bleue jeste moguće!

 

Prirodni sastav

Receptura kreme temelji se na najnovijim otkrićima u području kozmetologije. U sastav preparata ušle su tvari, laboratorijski testirane pod kutom protiv starenja. To su uglavnom organski prirodni sastojci i biljni ekstrakati s dokazanim hranjivim djelovanjem. Zahvaljujući tome, tretman s Perle Bleue osigurava i dugotrajne učinke i potpunu sigurnost. Ovaj inovativni kompleks za pomlađivanje može se koristiti za bilo koju vrstu kože - također alergične.

 

Izabrani sastojci:

  • Shea maslac: izvor vitamina A i E koji utječu na zdravi izgled kože. Duboko hidratizira i regenerira kožu, ostavljajući je mekanom na dodir i elastičnom.
  • Ulje jojobe: sadrži fitosterole, vitmine A, E i F. Savršeno omekšava, učvršćuje i regenerira kožu, ubrzavajući njenu regeneraciju i ublažavajući upalna stanja.
  • Kompleks dermcom (šafran i senegalska akacija): regenerira stanice kože i pomaže u zaustavljanju procesa starenja.
  • Kolagen: glavna bjelančevina vezivnog tkiva, odgovorna je za odgovarajuću hidrataciju, čvrstoću i elastičnost kože. Potiče na proizvodnju vlastitog kolagena, zahvaljujući čemu koža postaje napetija i elastična. Stimulira obnovu kože.
  • Ulje makadamije: bogato vitaminom A, vitaminima B skupine, fenolima, lecitinom i mineralnim sastojcima zaustavlja proces starenja kože, štiteći je od djelovanja slobodnih radikala. Posjeduje omekšavajuća i zaglađujuća svojstva.

 

 

Za koga?

Usljed svojstava učvršćivanja kože, kao i onih protiv bora, krema se preporuča prije svega ljudima zrele dobi. To ne znači da istodobno ne može biti korištena od strane mlađih osoba, u okviru prevencije starenja kože ili tretmana regeneracije. Sjetimo se da proizvodnja kolagena u koži počinje opadati već oko 25. godine - tada se pojavljuju promjene koje dovode do postupnog ulegnuća i pojave bora. Želite li odgoditi taj proces? Počnite koristiti Perle Bleue već sada! Krema će se pokazati idealnom kao kozmetika za dan i noć, kao i baza ispod šminke. Učinak njege ćete primjetiti već nakon prvog korištenja, a nakon mjesec dana, vaša koža će vratiti čvrstoću i zdrav izgled!

 

Tagovi: