Nalazite se ovdje: Zdravlje i ljepota  »  Savjeti  »  Catch me, Patch me - inovacija u mršavljenju!

Catch me, Patch me - inovacija u mršavljenju!

Objavljeno je u kategoriji Savjeti       
Catch me, Patch me - inovacija u mršavljenju!

Tretman za mršavljenje u obliku flastera? To stvarno radi! Pokušajte moderno transdermalno sredstvo koje prodire u kožu brže te utječe na gubitak težine na staničnoj razini. Pogledajte kako brzo zaboraviti nepotrebne kilograme!

Kako djeluje Catch me, Patch me?

Flasteri za mršavljenje Catch me, Patch me su diskretani i lako se primijenjuju u metodui na temelju transdermalnog sustava, a to omogućuje aktivnim sastojcima prodrijeti direktno u stanice tijela. Pojedine tvari koje su sadržane u ljekovitim biljnim ekstrakatima, dolaze do masnog sloja i učinkovito uklanjaju njihovo nakupljanje kod najproblematičnijih dijelova tijela. Flasteri ne samo da eliminiraju uzroke učinaka problema, ali također eliminiraju izvor, djeluju na čišćenje tijela od toksina, ubrzavaju metabolizam, s blagotvornim učincima, smanjuju apetit i reguliraju probavni sustav. Catch me, Patch me također snižava kolesterol, sprečava zadržavanje vode u tijelu, stimulira mikrocirkulaciju, učvršćuje kožu i daje energiju. Na taj način utječe na sve aspekte koji mogu ometati proces gubitka težine.

Flasteri Catch me, Patch me djeluju na tijelu 24 sata na dan - prijenos komponenti se obavlja ravnomjerno, što znatno ubrzava liječenje i doprinosi dužem zadržavanju svojih učinaka!

 

Aktivni sastojci sadržani u Catch me, Patch me

Garcinia cambogia - vrijedan izvor HCA hidroksicitrinske kiseline, što ubrzava sagorijevanje masti, promovira pravilnu probavu i metabolizam. Također smanjuje razinu lošeg kolesterola i inhibira prekomjerni apetit.

Guarana - bogata kofeinom i vitaminom B3, ubrzava metabolizam masti, povećava učinkovitost tijela, ima antioksidativna i energizira. Također utječe na pravilnu cirkulaciju i učvršćuje kožu.

Fucus vesiculosus - morske alge, koje su prava riznica prirodnog joda. Ona čisti tijelo od toksina i štetnih produkata metabolizma, spriječava nakupljanje masnoća i spriječava zadržavanje vode u tijelu i opskrbljuje ga s potrebnim mikroelementima.

 

Zasto vrijedi odabraati Catch me, Patch me?

1. Sigurnost uporabe

Flasteri Catch me, Patch me su isključivo na temelju prirodnih biljnih ekstrakata s znanstveno dokazanim svojstvima mršavljenja. Kao rezultat toga, ne morate brinuti o bilo kkakvim nuspojavama!

2. Jednostavna metoda

Obrazac flastera ne zahtjeva da pamtite redovito uzimanje na određeno vrijeme. Proces mršavljenja se odvija tijekom cijelog dana, a metoda je diskretna, svestrana i jednostavna za korištenje.

3. Pozitivne povratne informacije od kupaca

Catch me, Patch me su popularni u cijelom svijetu! Oni su bili podvrgnuti specijaliziranim kliničkim ispitivanjima da bi se dobio certifikat o kvaliteti, a rezultate njihovih postupaka potvrđuju mišljenja stotina zadovoljnih kupaca.

 

Kako primijeniti Catch me, Patch me flastere?

Jedan flaster namijenjen je za jedan dan tretmana. Prije primjene ne bi trebalo primijeniti na kožu nikakve kreme i losione, koji mogu ograničiti stupanj adhezije flastera. Možete nositi tijekom tuširanja i kupanja, ali ne za dugo.

1. Uklonite zaštitnu foliju i stavite flaster na ramenu ili leđima.

2. Držite ga za nekoliko sekundi kako bi se mogao najbolje prilijepiti na tijelu.

3. Nakon 24 sata oljuštite flaster i zamijenite ga novim, zalijepiti na drugom mjestu nego prije.

 

Gdje kupiti Catch me, Patch me?

Flasteri su dostupni na odabranim online trgovinama koje pripadaju distributeru. Naći ćete sve detalje, kao što su cijena, preporučeno trajanje liječenja, kontraindikacije, itd.

Catch Me Patch Me
Flasteri Catch Me Patch Me za članstvo u klubu za popust
Promocija traje do
S obzirom na potrošnju zaliha, promocija je vremenski ograničena
Tagovi: