Nalazite se ovdje: Zdravlje i ljepota  »  Savjeti  »  Recept za brzo mršavljenje? Dr Farin Man!!

Recept za brzo mršavljenje? Dr Farin Man!!

Objavljeno je u kategoriji Savjeti       
Recept za brzo mršavljenje? Dr Farin Man!!

U potrazi ste za prirodnim sredstvom koje će vam pomoći da brzo izmršate, a istovremeno regenerirate tijelo i štitite ga od bolesti? Pokušajte tablete dr Farin Man!

Ovaj inovativni dodatak prehrani temelji se na četiri aktivna sastojaka, izravno djeluje na probavni sustav. Zahvaljujući brojnim zdravstvenim svojstvima, oni utječu ne samo na brže sagorijevanje masti, ali i na pravilno funkcioniranje crijeva, gušterače, jetre i drugih organa. Nadalje čiste tijelo od toksina i olakšavaju apsorpciju hranjivih tvari. Koje značajke karakteriziraju svaku od njih? Da vidimo, što čini dr Farin Man je tako učinkovitim!

 

Dr Farin Man - sastojci koji daju snagu

Yacon - raste u Andama, već dugi niz godina, koristi se u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji. Svoja dobra djelovanja ima od tvari koje donose mnoštvo vitamina i minerala: plodovi sadrže do 20 vrste aminokiselina, vlakna, karoten, kalcij, magnezij, kalij, željezo, fosfor, i vitamine A, B1, B2 i C Gomolje te biljke iz Južne Amerike su također bogate fruktooligosaharidima (FOS) uz jedinstvene šećere koji se ne apsorbiraju u tijelu i djeluju prebiotički te potiču normalne funkcije crijeva. Yacon također sadrži proteine, kiselinu klorogena i kave koji inaktiviraju slobodne radikale, detoksiraju, pomažu u prevenciji raka i ateroskleroze. Osim toga, oni normaliziraju razinu šećera u krvi, bore se protiv lošeg kolesterola, reguliraju gušteraču i utječu na veću asimilaciju hranjivih sastojaka.

Bijeli dud - zbog brojnih zdravstvenih prednosti je dobio naslov „biljnog blaga.” Zahvaljujući jedinstvenim komponentama (DNJ, kvercetin) može odgoditi razgradnju hrane sadržane u škrobu u jednostavne šećere, koji reguliraju razinu glukoze u krvi i smanjuju stupanj taloženja masnog tkiva. Štoviše, to utječe na pravilan rad crijeva, olakšava simptome peptičkog ulkusa, štiti stanice od slobodnih radikala, djeluje pozitivno na sprečavanje dijabetesa, raka i ateroskleroze. Antibakterijski i antivirusno, smanjuje loš kolesterol. Ljekovite aktivne tvari iz bijelog duda blokiraju razgradnju ugljikohidrata, koji potjecu postupak mrsavljenja.

Što je osim toga uključeno u sastav dr Farin Man? To je zelena kava, bogata izvorima klorogenske kiseline, koja regulira metabolizam i čisti depozite kolesterola iz krvi. Posljednja komponenta, koja je odgovorna za takve spektakularne efekte dodatka dr Farin Man je suhi ekstrakt od maline, što je ne samo prava riznica vitamina, ali isto tako velika podrška u ubrzavanju procesa metabolizma.

 

Dr Farin Man – kako funkcionira?

Zahvaljujuci gore opisanim tvarima, dr Farin Man ne samo da uvelike ubrzava proces spaljivanja masnoće, ali i regulira probavni sustav i štiti tijelo od štetnih vanjskih čimbenika. To je veliki tretman zdravlja, koji će vam pružiti brzo gubljenje težine i dugotrajan oporavak!

 

Gdje kupiti dodatak dr Farin Man?

Da biste izbjegli krivotvorine, što bi moglo naškoditi tijelu, preporučujemo naručivanje dodatka dr Farin Man samo sa službenih stranica proizvođača. Brza dostava i diskrecija zajamčena!

Dr Farin
Profesor Olsen ne daje obećanja, govori isključivo o činjenicama. Bez sumnje, to je najbolje dokumentiran tretman za mršavljenje koji postoji.
Akcija traje do:
Zbog smanjenih zaliha, akcija je vremenski ograničena.
Tagovi: