Nalazite se ovdje: Zdravlje i ljepota  »  Savjeti  »  CGA800: Hlorogena kiselina za kilograme viška

CGA800: Hlorogena kiselina za kilograme viška

Objavljeno je u kategoriji Savjeti       
CGA800: Hlorogena kiselina za kilograme viška

Hlorogena kiselina se trenutno smatra jednim od najboljih rješenja problema prekomjerne tjelesne težine u svijetu. Kako funkcionira tvar i zašto je vrijedi isprobati i pomoću nje promijeniti život?

Nekoliko riječi o kiselini

Hlorogena kiselina (CGA) je organička kemijska tvar i prirodan antioksidant. U malim koncentracijama se može naći između ostalog u sušenim šljivama i pokrivi. Je također tvar koja ulazi u sastav dijetalnog dodatka koji potpomaže mršavljenje CGA800. Ova kiselina pomaže ne samo izgubiti kilograme viška, ali također se javlja zdravstveno djelovanje. CGA poboljšava imunološki sistem organizma, usporava procese starenja i također poboljšava cirkulaciju krvi i čisti organizam.

 

CGA800 za mršavljenje

Hlorogens kiselina sadržana u dijetalnom dodatku CGA800 regulira i ubrzava metabolizam, te potpomaže u odstranjivanju toksina koje su dostavljane organizmu u hrani. Karakteristike kiseline pomažu u borbi protiv bolesti crijeva i prekomjernog apetita, koji često vode do prekomjerne tjelesne težine. Dostavljanje organizmu hlorogene kiseline ima značajan utjecaj na smanjenje apsorpcije šećera i uzrokuje da organizam počinje koristiti zalihe koje je skupio ranije. Dijetalni dodatak CGA800 zahvaljujući odgovarajućoj, prirodnoj koncentraciji hlorogene kiseline, pomaže također u suzbijanju problema odoljivosti protiv inzulina koji se odnosi na mnog e osobe, posebno žene koje imaju problema s hormonima. Odoljivost protiv inzulina je neugodan problem kojemu je princip remećenje ravnoteže glukoze koji vodi do smanjenja osjetljivosti mišića, masnog tkiva, jetre i drugih tkiva organizma prema inzulinu. Ova bolest može voditi do dijabetesa.

Uporaba dijetalnog dodatka

CGA800 treba primati jednom dnevno po jednoj kapsuli. Pri uporabi dijetalnog dodatka treba pamtiti također o zdravoj dijeti i fizičkim vježbama, zahvaljujući kojim će rezultati liječenja biti bolji. Jedinstveni sastav dijetalnog dodatka CGA800 nam olakša poduzimanje aktivnosti i doda snage. Sve zahvaljujući dobro odabranoj količini kofeina, koji poboljšava koncentraciju i regulira rad centralnog živčanog sustava.

Dijetalni dodatka CGA800 koji sadrži hlorogenu kiselinu je prilika za nov lijep izgled, zahvaljujući kojem se možemo osjećati bolje u vlastitom tijelu.